Bewaren Terug

Hondenuitlaatdienst Margot uit Essen

Profiel van Margot

Ik laat honden in groep van max. 7 individuen uit, waarvan er twee van mij zelf zijn. Waar mogelijk laat ik ze los lopen (zo goed als altijd). De wandelingen duren minstens twee uur en kunnen een half uur uitlopen. De honden worden thuis opgehaald tussen 9-10 u. en weer thuis afgezet tussen 13-14 u.
Ik werk met tien-beurtenkaarten. De hond(en) moeten moeten minstens één keer per week mee op pad gaan. Reuen moeten gecastreerd zijn en teven die loops zijn mogen tijdelijk niet mee.
Mijn camionette is ingericht met zes hokken zodat de honden veilig en apart van elkaar vervoerd kunnen worden.

Ervaring: Ik doe al tien jaar vrijwilligerswerk bij dierenasiel Canina. Een plek waar je enorm veel leert over het gedrag van honden en hoe je het moet interpreteren en erop reageren. Daarbovenop heb ik een bacheloropleiding gedaan om ook een goede theoretische kennis te hebben over het gedrag van o.m. honden. Ik tracht de evoluerende kennis over hondengedrag bij te houden door af en toe een symposium of iets dergelijks te volgen.
Zelf hebben we twee honden: een rottweiler teef en dalmatiër reu. Beide geadopteerd bij het asiel. Voor zij bij ons kwamen heb ik voor het dierenasiel menig hond op gevangen van verschillende leeftijden en dat doen we nu af en toe nog wel eens. Hoewel dat met twee kleine kinderen niet zo evident is.... Spijtig genoeg. Dat is ook de reden dat ik voorlopig nog geen honden thuis opvang, maar enkel honden uitlaat.

Mijn uitlaatservice is ideaal voor honden die vaak alleen thuis zijn, en/of nood hebben aan sociaal contact met soortgenootjes en/of massa's energie hebben. ;-)

Ik doe dit overigens op professionele basis. Ik ben o.m. verzekerd en moet sociale lasten afgeven. Daarom kunnen mijn prijzen duurder zijn dan bij andere kandidaten.

Bijzonderheden

  • Haal en breng service
  • Lange wandelingen
  • Puppy- training
  • Wandelingen in het bos
  • Wandelingen op de hei

Direct reageren

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Direct reageren

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.
Maak een melding over dit profiel

Gebruiker

Lid sinds Februari 2018
Laatst bijgewerkt Februari 2018
Laatste keer ingelogd

In contact komen

Direct reageren

Meld je aan en upgrade

Samenvatting

Woonplaats Hondenuitlaatdienst Essen (2910)
Ervaring als hondensitter > 10 jaar
Heeft zelf honden Ja
Reu en Teef
Heeft zelf katten Ja
Heeft zelf kinderen Ja
Rijbewijs Ja
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Ja
Leeftijd 28
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Uitlaten per keer € 20
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.