Wat kost een hondensitter?

Hondensitter.be zorgt ervoor dat een hondenbaas gemakkelijk en snel in contact kan komen met een liefdevolle hondenoppas in de buurt. Geregistreerde hondensitters bij Hondensitter.be kunnen in hun profiel aangeven hoeveel ze rekenen voor het opvangen of uitlaten van een hond. Hondensitters mogen hun tarief zelf bepalen. Afspraken en betalingen worden gemaakt met de hondenoppas en zullen niet lopen via Hondensitter.be.

Wat kost het om je aan te melden als Hondensitter?

Als hondensitter kunt u zich gratis aanmelden bij Hondensitter.be. Hierbij kunt u zonder kosten een persoonlijk profiel aanmaken om snel gevonden te kunnen worden door hondenbaasjes bij u in de buurt.
Wij vragen wel een kleine betaling aan de hondenbaas op het moment van contacteren. Zet daarom geen persoonlijke gegevens zoals e-mail adres, telefoonnummer, website of bedrijfsnaam in uw profiel. Het eerste contact zal worden gelegd via de berichtenservice van Hondensitter.be.

Wat kost hondensitter.be voor een hondenbaas?

U kunt voor uw hond een gratis zoekertje plaatsen om zo gevonden te worden door hondenoppassers bij u in de buurt. Dit is vooral handig als u voor een bepaalde (vakantie)periode een hondensitter zoekt. Op het moment dat een geïnteresseerde hondenoppas op uw zoekertje reageert, krijgt u van ons een melding via de e-mail. Wilt u in contact komen met deze hondensitter, dan kunt u hierop reageren.

U kunt tevens gratis de Hondensitter.be database met alle hondenoppas profielen doorzoeken. Zo kunt u zonder verplichtingen op zoek gaan naar een liefdevolle hondenoppas bij u in de buurt. Wilt u in contact komen met één of meerdere hondensitters? Dan kunt u direct reageren op de profielen!

Voor het reageren vragen wij wel een kleine betaling. Dit bedrag is voor de kosten die Hondensitter.be maakt voor het onderhouden van haar database. In ruil hiervoor bieden wij u een zeer groot en over heel België verspreid oppasbestand aan en zorgen wij dat er altijd een geschikte hondensitter bij u in de buurt gevonden zal worden. Daarnaast sturen wij direct een e-mail en een SMS bericht naar de hondensitter, zodat u nog sneller in contact komt.

Wanneer u wilt reageren kunt u uw Basis Account gemakkelijk omzetten naar een Premium Account. De kosten hiervoor bedragen € 7,95 per maand.

In onderstaande tabel ziet u de verschillende mogelijkheden.

Basis Account Premium Account
Zoekertje plaatsen
Zoeken naar hondensitters
Reageren op hondensitters Onbeperkt reageren
Opmerkingen Gratis Onbeperkt reageren
Opzeggen Op elk gewenst moment Op elk gewenst moment
Kosten Gratis € 7,95 per maand
SMSjes n.v.t. Inclusief SMSjes