Hondenuitlaatdienst Sara uit Willebroek

Hallo, ik ben Sara!

Hondensitter Willebroek: Sara

Ik ben Sara, van, gepassioneerd en gecertificeerde puppy- en hondencoach (met specialisatie agressie en gedragsproblemen) en klinisch dierengedragsdeskundige, ben ik de ideale partner voor jou en je trouwe metgezel!

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring in hondentraining, ben ik in staat om met een verscheidenheid aan rassen te werken, van kleine tot grote rassen. Of je nu een pup hebt die hulp nodig heeft bij zindelijkheidstraining of een volwassen hond die extra begeleiding vereist, ik sta voor je klaar.

Als jouw hondenoppas bied ik niet alleen uitstekende zorg en training, maar ook een ongeëvenaarde vriendschap voor je harige vriend. Ik begrijp de unieke band tussen mens en hond en ik zal ervoor zorgen dat jouw hond zich altijd geliefd en veilig voelt in mijn gezelschap.

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte oppas die zorg, training en vriendschap biedt aan jouw trouwe metgezel, neem dan vandaag nog contact met me op. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw hond de beste zorg en begeleiding krijgt die hij verdient!
Voor specifieke training en problemen, neem je best contact op via
Mijn Diensten:

Hondenuitlaatservice: Gemiddeld duurt een hondenwandeling 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de behoeften van de hond (af te spreken met de eigenaar). Ik wandel graag in de nabijgelegen parken en rustige woonwijken waar honden veilig kunnen spelen en socializen.

Huisbezoeken: Een huisbezoek duurt gemiddeld 30 minuten tot een uur (af te spreken met de eigenaar). Tijdens deze bezoeken zorg ik ervoor dat uw huisdier voldoende aandacht en zorg krijgt. Daarnaast ben ik bereid om planten water te geven, de post te verzamelen en andere kleine huishoudelijke taken uit te voeren.

Huisoppas: Als huisoppas ben ik beschikbaar om langere tijd in uw huis te verblijven, variërend van een paar uur per dag tot enkele dagen of weken. Ik neem specifieke veiligheidsmaatregelen zoals het afsluiten van deuren en ramen, en zorg ervoor dat uw huis en huisdier altijd veilig zijn.

Extra Diensten:
- Toedienen van medicatie
- Basis training en gehoorzaamheidsoefeningen
- Lichte trim- en verzorgingsdiensten

Opleidingen

  • Kynologisch gedragstherapeut

Contact met Sara

Samenvatting

Woonplaats Hondenuitlaatdienst Willebroek (2830)
Ervaring als hondensitter 4 - 5 jaar
Heeft zelf honden Ja
Reu en Teef
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondenbaas
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Ja
Leeftijd 29
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 40
Per dag en nacht € 100
Uitlaten per keer € 12
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Lid sinds Juli 2024
Laatst bijgewerkt Juli 2024
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Sara

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Sara je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Willebroek zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Willebroek.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.