Hondensitter Hanne uit Maaseik

Hallo, ik ben Hanne!

Hondensitter Maaseik: Hanne

Hallo!
Ik ben Hanne Lodewyckx, 20 jaar en ik woon in de regio Maaseik. Momenteel studeer ik dierenzorg aan de hogeschool VIVES Roeselare. Ik ben iemand met een grote passie voor dieren en ik haal veel voldoening uit het verzorgen en aandacht geven ervan. Bovendien ben ik iemand die zeer graag in de buitenlucht is en kan genieten van een stevige wandeling. Helaas heb ik momenteel nog geen ervaring met dogsitten, maar ik leer graag bij en zal ook mijn uiterste best doen om alles te doen naar wens van het baasje.

Aangezien ik tijdens het academie jaar in Roeselare op kot ben, kan ik ook in deze regio oppassen of wandelen met uw hond.

Zelf ben ik momenteel eigenaar van een hond en twee katten. Nayda is een adoptiehond uit Rusland die we enkele maanden geleden geadopteerd hebben. Het is een schat van een hond, maar ze is redelijk onzeker en bang van karakter. Vanwege het karakter van Nayda en onze katten, is het helaas niet mogelijk om honden op te vangen bij mij thuis.

In het verleden hebben wij nog 2 adoptiehonden gehad, namelijk Yona en Guss. Yona was een Griekse straathond waarvan de achtergrond ongekend is.

Guss was een Golden retriever X Turkse herder met een gouden hartje. Toch heeft zijn verleden als straathond in Turkije zich parten gespeeld, want na een aanvaring met een andere hond ontwikkelde hij gedragsproblemen. Na de aanvaring reageerde hij tijdens de wandelingen zeer agressief naar andere honden en mensen, waardoor het wandelen ook niet meer aangenaam was. Met de hulp van een dierengedragstherapeut konden we na een aantal maanden opnieuw wandelingen maken met een minimum aan uitvallen of reactie naar andere honden toe. Bovendien leed Guss aan secundaire epilepsie, waardoor ik bijkomende ervaring heb met het toedienen van de medicatie (bv. valium tijdens een aanval) en hoe te reageren bij een epileptische aanval.

Ik zal met veel plezier jouw trouwe viervoeter uitlaten of oppassen wanneer jij als baasje hier even geen tijd voor kan vinden. Heeft u ook andere diersoorten die verzorging nodig hebben tijdens uw afwezigheid? Ik ben zelf ook eigenaar van 2 konijnen en kippen, en bovendien heb ik tijdens mij studie ook ervaring opgedaan voor de verzorging van andere diersoorten zoals grote - en kleine herkauwers, paarden, reptielen en amfibieën.
Voor meer info mag u mij altijd contacteren.

Vele groetjes en hopelijk tot snel!

Bijzonderheden

 • Ervaring met medicijnen toedienen
 • Ervaring met probleemgedrag
 • Individuele wandelingen
 • Lange wandelingen
 • Verzorging van andere diersoorten

Opleidingen

 • Dierenverzorging

Ervaring met hondenrassen

 • Europees- Russische Laika
 • Golden retriever X Turkse herder

Contact met Hanne

Samenvatting

Woonplaats Hondensitter Maaseik (3680)
Ervaring als hondensitter 0 - 1 jaar
Heeft zelf honden Ja
Teef
Heeft zelf katten Ja
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Nee
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondenbaas
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 20
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 10
Per dag en nacht € 15
Uitlaten per keer € 5
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Juli 2021
Laatst bijgewerkt Juli 2021
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Hanne

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

In contact komen

Hoe werkt het?

 1. Hondensitter Maaseik zoeken

  Zoek een geschikte hondensitter in Maaseik.
 2. Aanmelden

  Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
 3. Reageren

  Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.