Veel gestelde vragen door hondenbazen

Is Hondensitter.be geschikt voor mijn hond?

Wanneer u uw hond bij afwezigheid niet naar een hondenpension of hondenkennel wilt brengen, kunt u gebruik maken van de dienst Hondensitter.be. Dit kan voor een aantal uur of een aantal dagen. Ideaal als u een paar dagen op reis gaat. Op de website vindt u liefdevolle hondensitters bij u in de buurt die uw hond in huiselijke ambiance opvangen. Daarnaast vind u gemakkelijk een privé of professionele hondenuitlaatdienst. Hondensitter.be biedt voor uw hond een perfect logeeradres zonder hokken of kennels in uw woonplaats of misschien wel bij u in de straat!

Hoe werkt Hondensitter.be?

Hondensitter.be biedt u de mogelijkheid om eerst gratis de profielen van hondenoppassers, hondenuitlaatdiensten en hondenopvang bij u in de regio te bekijken. Dankzij de unieke zoekmogelijkheden zal u altijd een goed adres vinden voor dagopvang, hondenopvang of een hondenuitlaatdienst. U kunt een hondensitter met veel of weinig ervaring, wel of geen eigen honden of misschien specifieke kennis van het ras, bij u in de buurt vinden.

Plaats een zoekertje

Met een gratis basis account kunt u eventueel ook een gratis zoekertje plaatsen voor uw hond. Hier zullen geïnteresseerde hondensitters direct op reageren.

Veilig contact met de hondensitters

Heeft u één of meerdere liefdevolle hondensitters gevonden? Dan kunt u met het premium account reageren. Vanuit het gekozen Hondensitter profiel neemt u direct veilig contact op met de hondensitter of hondenuitlaatsdienst. De hondensitter krijgt direct een e-mail en sms-notificatie van uw bericht.

Wat kost Hondensitter.be?

Als hondenbaas maakt u GRATIS een basis account aan waarmee u gemakkelijk een zoekertje plaatst voor uw hond. Hondensitters uit uw omgeving zullen reageren op uw zoekertje. Het is tevens mogelijk om GRATIS de profielen te bekijken van alle dogsitters. Wanneer u één of meerdere geschikte hondensitters heeft gevonden, dan kunt u deze vanuit de Hondensitter.be mailbox veilig contacteren. Wij sturen een e-mail en sms-notificatie naar de hondensitter.

U kunt met het premium account de dogsitter contacteren. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding. Dit bedrag dient ervoor om de kosten die Hondensitter.be maakt voor het onderhouden van de database te dekken.

Meer informatie over het premium account.

Hoe weet ik of een hondensitter betrouwbaar is?

  1. Verificatietechnieken controleren telefoonnummers en e-mailadressen van hondensitters. U herkent deze verificatie aan een groen vinkje in het profiel.
  2. In het profiel van de hondensitter kunt u zien hoe actief hij is als dogsitter.
  3. Hondenbazen schrijven reviews over hondensitters.
  4. Maak kennis met een hondensitter door vooraf af te spreken.
  5. Bespreek samen de Hondensitter.be-checklist en vul deze in om verassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen.

Hondensitter.be streeft ernaar te garanderen dat uw hond logeert in een huiselijke ambiance. Is hier in een uitzonderlijk geval geen sprake van? Neem dan direct contact op met ons.

Wat kost een Dogsitter?

De hondensitters van Hondensitter.be mogen zelf hun prijzen bepalen. In het profiel van de hondensitter staat een indicatie van de prijs per hond per dag voor hondenopvang, dagopvang en hondenuitlaat.

Zijn mijn gegevens veilig bij Hondenoppas.nl?

Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan hier zo vertrouwelijk mogelijk mee om. Uw gegevens beheert u zelf en u kunt indien gewenst uw account zonder probleem volledig verwijderen.

Als u een zoekertje plaatst dan worden deze gegevens met andere gebruikers gedeeld. Uw contactgegevens (telefoon en e-mail) worden echter niet door ons gedeeld en gebruiken wij alleen om u te informeren over ontvangen berichten via deze website.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

U kunt uw profiel gemakkelijk verwijderen via de: instellingen pagina.

Kan ik mij tevens aanmelden als hondensitter?

U kunt met één e-mailadres zich niet aanmelden als hondenbaasje én als hondenoppas. Mocht u ook op honden willen passen? Meldt u dan aan met een ander (tweede) e-mailadres. Of verwijder uw account om u vervolgens opnieuw aan te melden als hondensitter.

Kan ik reacties verwijderen uit de mailbox?

Mocht u gesprekken in uw Hondensitter.be mailbox willen opruimen, dan kunt u deze met het ‘kruisje’ archiveren. Mocht u deze gesprekken naderhand willen inzien, dan vind u deze terug in het Hondensitter- mailbox archief.

Krijg ik altijd een reactie op mijn bericht?

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u altijd een reactie krijgt op uw bericht. Wanneer u contact opneemt met een hondensitter, sturen wij direct een e-mail en een sms-notificatie van uw bericht.

Tip: neem contact op met meerdere hondenoppassers.

Kan ik een review schrijven op het profiel van een hondensitter?

Wanneer uw hond een plezante tijd heeft gehad bij de hondensitter, kunt u hem of haar verassen met een leuke review op het profiel. Om een review te schrijven moet u wel eerst contact hebben gehad via de Hondensitter website.