Hondensitter Stephanie uit Leuven

Hallo, ik ben Stephanie!

Hondensitter Leuven: Stephanie

ENGLISH BELOW

Ik ben een 30-jarige Duitse (vloeiend in Engels, Duits en Nederlands) en woon al drie jaar in Leuven. Helaas is mijn eerste hond in mei 2022 overleden, en een jaar later kwam Yuko in mijn leven. Hij is een 1,5-jarige reu, niet gecastreerd, vriendelijk en houdt van teefjes en kan goed opschieten met 95% van gecastreerde mannetjes. Yuko is zeer sociaal, stabiel en uitstekend in het interpreteren van de lichaamstaal van andere honden. Hij is behoorlijk slim en een extreem goede jongen, hij heeft zelfs de gehoorzaamheidsprijs gewonnen op de hondenschool 😊.

Ik ben al vier jaar hondenoppas en intussen is Yuko ook gewend aan de aanwezigheid van andere honden in onze 70 m² duplex in Kessel-Lo, vlakbij het Provinciaal Domein en de hondenlosloopzones. Yuko geniet van minstens drie wandelingen per dag, en jouw hond zou ons ongetwijfeld vergezellen op onze avonturen. Hoewel ik geen specifieke voorkeuren heb qua ras, kan ik geen honden opnemen die overmatig blaffen (mijn buren zullen me later bedanken).

Begrijpend hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van je hond, ben ik meer dan bereid om je tijdens hun verblijf foto's te sturen als je dat wilt. Ik ben beschikbaar voor hondenoppas op volledige dagen, vooral op woensdag en donderdag. Voor andere dagen kan mijn beschikbaarheid variëren vanwege kantoorverplichtingen of tweewekelijkse afspraken, die spontaan moeten worden bevestigd.

Naast het verzorgen van de hond voor de dag, kunnen we ook praten over de mogelijkheid dat jouw hond een nacht, weekend of week blijft. Het is voor mij essentieel om de hond van tevoren te ontmoeten om compatibiliteit met Yuko te verzekeren en de hond de gelegenheid te geven om aan mij te wennen.



I am a 30-year-old German (fluent in English, German, and Dutch), living in Leuven for the past three years. Unfortunately, my first dog passed away in May 2022, and one year later, Yuko entered my life. He is a 1.5-year-old male, not castrated, and is a friendly fellow who adores female dogs and gets along well with 95% of castrated males. Yuko is highly sociable, stable, and amazing at interpreting other dogs' body language. He is pretty smart and an extremly good boy and he won the obedience cup at doggy school 😊.

I have been dog-sitting for four years and by now Yuko is also accustomed to the presence of other dogs in our 70 sqm duplex in Kessel-Lo, near the Provincial Domein and its dog zones. Yuko enjoys a minimum of three walks per day, and your dog would undoubtedly accompany us on our adventures. While I don't have specific breed preferences, I cannot accommodate dogs that bark excessively (my neighbours will thank me later).

Bijzonderheden

  • Ervaring met medicijnen toedienen
  • Grote speelweide
  • Wandelingen door het park
  • Wandelingen in het bos

Contact met Stephanie

Samenvatting

Woonplaats Hondensitter Leuven (3010)
Ervaring als hondensitter 4 - 5 jaar
Heeft zelf honden Ja
Reu
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondensitter thuis
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 30
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 20
Per dag en nacht € 30
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
Lid sinds Januari 2024
Laatst bijgewerkt Januari 2024
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Stephanie

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Stephanie je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Leuven zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Leuven.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.