Hondensitter Duncan uit Leuven

Hallo, ik ben Duncan!

Hondensitter Leuven: Duncan

Graag zou ik mijn motivatie met jullie delen waarom ik zo graag hondensit en waarom ik denk dat ik de juiste keuze ben voor jullie geliefde viervoeters. Mijn passie voor honden begon al op jonge leeftijd, aangezien ik ben opgegroeid met grote honden in mijn gezin. We hadden een geweldige Boxer en een imposante Napolitaanse Mastino, die me hebben laten zien hoe bijzonder de band tussen mens en hond kan zijn.

Het zorgen voor honden is altijd een bron van vreugde en vervulling geweest voor mij. Het geeft me de mogelijkheid om mijn liefde en zorgzaamheid te tonen aan deze prachtige wezens die ons onvoorwaardelijke vriendschap bieden. Als hondeneigenaar begrijp ik hoe belangrijk het is om een betrouwbare en liefdevolle oppas te vinden, iemand die met toewijding en aandacht voor jullie huisdieren zorgt. Daarom ben ik hier om die rol op me te nemen.

Ik heb in het verleden al diverse hondenoppaservaringen gehad, variërend van lange wandelingen maken in het park tot gezellige speelsessies en ontspannen knuffelmomenten. Elke hond heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en behoeften, en ik geniet ervan om met ze te werken en ze te leren kennen. Het geeft me een gevoel van voldoening wanneer ik zie dat een hond zich comfortabel en gelukkig voelt in mijn gezelschap.

Ik ben ook gezegend met een vriendin die net zo dol is op honden als ik. We hebben samen al meerdere keren voor honden gezorgd en hebben een goede dynamiek ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de honden de aandacht en liefde krijgen die ze verdienen. Met ons tweeën kunnen we een extra laagje zorg en speeltijd bieden aan jullie geliefde huisdieren.

Tot slot wil ik vermelden dat ik momenteel studeer aan de universiteit, waar ik fysica studeer. Deze studie heeft me geleerd om geduldig, nauwkeurig en georganiseerd te zijn. Deze vaardigheden kan ik toepassen bij het plannen van wandelingen, maaltijden en andere activiteiten voor jullie honden. Ik ben flexibel in mijn schema en zal mijn best doen om aan jullie wensen tegemoet te komen.

Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om voor jullie honden te zorgen en ik hoop dat ik jullie vertrouwen kan winnen als jullie hondensitter. Ik kijk ernaar uit om met jullie te praten en meer te weten te komen over jullie huisdieren en hun behoeften.

Met vriendelijke groet,

Duncan & vriendin Sara

Bijzonderheden

  • Haal en breng service
  • Hardlopen met de hond
  • Individuele wandelingen
  • Lange wandelingen
  • Wandelingen door het park
  • Wandelingen in het bos

Ervaring met hondenrassen

  • Boxer
  • Chihuahua
  • Chow chow
  • Golden Retriever
  • Jack Russell Terrier
  • Maltezer
  • Mastiff
  • Mechelse Herder

Contact met Duncan

Samenvatting

Woonplaats Hondensitter Leuven (3000)
Ervaring als hondensitter > 10 jaar
Heeft zelf honden Ja
Teef
Heeft zelf katten Ja
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondenbaas
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 22
Geslacht Man

Prijzen per hond

Per dag € 40
Per dag en nacht € 60
Uitlaten per keer € 10
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 2 dagen
E-mailadres Geverifieerd
Beoordeeld
1 Review
Lid sinds Mei 2023
Laatst bijgewerkt Mei 2023
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Duncan

Reviews

    Sara en Duncan zijn geweldig! Betrouwbaar, stipt op tijd, hebben duidelijk ervaring met honden en het leukst van al is dat onze puppy dol is op hen !
    20-06-2023
    Reactie Duncan op 25-08-2023
    Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat we aan jullie verwachtingen voldeden!

0 Referenties

Wanneer Duncan je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Leuven zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Leuven.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.