Hondenuitlaatdienst Evelyne uit Hasselt

Hallo, ik ben Evelyne!

Hondensitter Hasselt: Evelyne

Mijn naam is Evelyne. Ik ben sinds 9 jaar een chihuahua-mom 😍. Ik zorg dus al lange tijd voor mijn eigen hondje en heb in die jaren heel wat ervaring opgebouwd.

Omdat ik zelf een hondje heb, kan ik makkelijk de zorg voor een tweede en eventueel een derde hondje erbij nemen. Wandelen, eten, drinken en af en toe een snoepje geven en vooral samen thuis zijn om te knuffelen of wat te spelen, doe ik allemaal dagelijks met mijn eigen hondje. Ik zou dit ook met veel liefde met jouw viervoeter doen.

Mijn huis is voorzien is van alles wat een hondenhart begeert. De hondjes mogen thuis lekker op de zetel liggen en mogen overal in huis rondlopen. Daarenboven heb ik een hele kamer ingericht voor hen met mandjes, speeltjes, plasmatjes en snoepjes. Indien nodig heb ik ook een bench. Eigen speeltjes en mandjes zijn uiteraard ook altijd welkom.

Breng zeker ook de voeding en het medisch boekje van jouw hondje mee. Indien nodig, kan ik naar jouw dierenarts gaan. Ik heb ook een zeer goede dierenarts voor mijn hondje, die makkelijk bereikbaar is en vlakbij zijn praktijk heeft. Verder is er ook een dierenkliniek vlakbij. Mocht het nodig zijn, kan ik gerust medicatie toedienen.

Ik heb tevens een tuin die volledig afgesloten is, zodat de hondjes er in alle veiligheid vrij kunnen rondlopen. Recht tegenover mijn huis is er een mooi park waar heel veel baasjes hun hondjes uitlaten. Iets verderop is er ook een losloopweide voor honden. Aan beweging dus geen gebrek. Ik kan jullie hondjes zoveel als nodig/gevraagd uitlaten. De duurtijd van de wandeling pas ik aan, aan jullie wensen en jouw hondje uiteraard.

Ik ben gedurende de weekends vrij om jouw hondje op te vangen. Door de week werk ik 3 dagen thuis. Ik kan mij ook zo organiseren dat ik de hele week thuis werk, mocht er opvang nodig zijn gedurende een hele week. Ik ben altijd thuis als ik een hondje op visite heb, behoudens voor bvb. het doen van kleine boodschap (max. 1 uur).

Bovendien is er altijd het gezelschap van mijn eigen hondje, Beau. Beau is een gecastreerd reutje, van 4,5 jaar en 2,5 kilo. Bijgevolg vang ik het liefst kleine hondjes op. Ik vraag ook dat alle hondjes gevaccineerd, ontvlooit en ontwormt zijn, voor de veiligheid van mijn hondje. Mijn hondje is ook volledig in orde, voor de veiligheid van uw hondje.

Omdat ik zelf ook een hondje heb, vang ik telkens max. 2 hondjes op.

Jullie kunnen mij ook contacteren om een huisbezoek te doen bij jullie hondjes thuis. Voor elk bezoek trek een uur uit. Ik zorg dan dat je hondje alles heeft om er weer verder te kunnen. Ik verneem graag van jullie wat jouw hondje precies nodig heeft.

Ik hoop jullie en jullie viervoeters snel bij mij te mogen verwelkomen. Tot binnenkort.

Bijzonderheden

  • Aparte woonkamer voor de honden
  • Ervaring met medicijnen toedienen
  • Ervaring met puppy's
  • Grote speelweide
  • Haal en breng service
  • Tuin
  • Wandelingen door het park

Ervaring met hondenrassen

  • Chihuahua
  • Jack Russell Terrier
  • Teckel

Contact met Evelyne

Samenvatting

Woonplaats Hondenuitlaatdienst Hasselt (3500)
Ervaring als hondensitter 9 - 10 jaar
Heeft zelf honden Ja
Reu
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondensitter thuis
Past op Kleine honden
Professionele hondenopvang Ja
Hondenuitlaatservice Ja
Leeftijd 37
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 20
Per dag en nacht € 35
Uitlaten per keer € 10
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 67%
Gemiddelde reactietijd 1 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Oktober 2022
Laatst bijgewerkt November 2022
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Evelyne

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Evelyne je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Hasselt zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Hasselt.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.