Hondensitter Katleen uit Borgerhout

Hallo, ik ben Katleen !

Hondensitter Borgerhout: Katleen

Reeds op jonge leeftijd in mijn ouderlijk huis was ik erg gehecht aan onze hond Snoepie.
Tijdens de vakanties aan zee was de hond van mijn tante mijn favoriete speelkameraad.
Vanuit mijn ervaring als animator in diverse woon-en zorgcentra heb ik de grote therapeutische waarde van honden leren kennen.


Ik hou van de natuur en bewegen; ik ben een fervente wandelaar die graag nieuwe plekjes ontdekt. Vermits ik een alleenstaande vrouw ben van 50 jaar en geen kinderen heb, kan ik veel van mijn vrije tijd besteden aan een hond.
Zo kan je me regelmatig aantreffen in Boekenbergpark (Borgerhout), Boekenbergpark (Deurne), Wolvenberg (Berchem)en het provinciaal domein Rivierenhof in Deurne. Ik ben een trouwe klant van het openbaar vervoer en verplaatst me vlot binnen en rond de stad. Ik woon in een buurt met vele hondeneigenaars. Mijn toekomstige viervoeter zal zeker voldoende speelkameraadjes hebben.
Momenteel werk ik als cliniclown/contactclown voor personen met dementie en andere beperkingen. Door mijn huidige professionele bezigheden kan ik mijn werkschema redelijk flexibel invullen. Zorg en theater zijn 2 domeinen die me enorm boeien, het vormt de rode draad doorheen mijn loopbaan. Recent heb ik veel plezier beleefd aan Souvenir; een theaterproject voor personen met dementie. Maar ook bewoners in voorzieningen voor personen met mentale beperkingen, kan een rustig, lief hondje een meerwaarde zijn voor Ik hou erg veel van de kust en strandwandelingen. Nu nog kan ik uren wandelen langs de waterkant en genieten van de gezonde lucht, het mooie weer etc. Strandwandelingen maken met onze hond en samen uitwaaien vond ik zalig.
In mijn job als nanny bij een jong gezin, verzorgde ik met veel liefde en persoonlijke aandacht de puppy des huizes. Ik haalde er enorm veel voldoening uit!
en familie.

Ik heb vooral nood aan een loyale hond die me gezelschap houdt en wat beweging nodig heeft. Vermist ik in een flat met een groot terras woon, lijkt me een grote hond niet aangewezen. Een zindelijke hond geniet in deze omstandigheden mijn voorkeur.


Contact met Katleen

Samenvatting

Woonplaats Hondensitter Borgerhout (2140)
Ervaring als hondensitter 0 - 1 jaar
Heeft zelf honden Nee
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Nee
Past op Kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 50
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 15
Per dag en nacht € 10
Uitlaten per keer € 10
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Lid sinds April 2024
Laatst bijgewerkt April 2024
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Katleen

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Katleen je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Borgerhout zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Borgerhout.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.