Hondensitter Jasper uit Neeroeteren

Hallo, ik ben Jasper!

Hondensitter Neeroeteren: Jasper

Hallo,

Dierenvriend. Dat ben ik. Van het type 'doet geen vlieg kwaad'. Vroeger vaak vrijwilligerswerk bij de opvang gedaan met de grote gespierde hondjes waar niemand anders mee durft te wandelen.

Vaak genoeg hondbezitters perplex zien staan omdat ik hun hond uitgebreid aanhaal/knuffel die normaal niets van vreemden moet hebben. Zelfs 1 superlieve hond die niet meer met het baasje mee terug wilde en 3x kwam terug rennen en aan de deur krabben, maar dat was ook niet zo'n best baasje denk ik.

Ik heb zelf geen hond omdat ik af en toe ad hoc een aantal dagen lange ritten maak, en dat is natuurlijk niet te doen, mijn partner werkt overdag, doe je ook niet met kinderen toch.

Ik moet vanaf nu meer cardio gaan doen(wandelen/fietsen), en zoek een win-win situatie door met jouw hond een lekker stuk te gaan wandelen door het bosgebied achter mijn huis. Gezond en leuk voor de hond want van mij krijgt hij alle aandacht, voor mijzelf is het een prima motivator, en voor jou een uitkomst als je even geen tijd hebt voor de noodzakelijke beweging van je beste kameraad, of als je gewoon wil dat iemand eens wat kilometers maakt met die luie pluizebol :)

Ik woon aan de rand van een groot natuurgebied, wat ideaal is voor wandelingen. Ook heb ik een redelijk grote afgesloten begroeide achtertuin, grenzend aan natuurgebied, waarin vrij gerent gespeeld gegraven en gesnuffeld mag worden voor en na het wandelen.

Ik straal rust en zelfvertrouwen uit, blijkbaar, waardoor ik ook goed met honden overweg kan die onzeker zijn of niet zo van onbekenden houden.

Ik heb een auto dus kan evt voor vervoer zorgen mocht dat een oplossing bieden..

Ik ben 2 meter hoog, fors, en oud-bokser, dus kom bij mij niet aan met hondjes die tussen een pistolet passen :) (hot dogs) hoe schattig ze ook kunnen zijn, maar liever de grote stoere honden die op elk onbewaakt moment je schouder uit de kom kunnen rukken (bij wijze van spreken, hopelijk)

Ik weet dat sommige wildebrassen van zulk formaat niet zomaar overal te plaatsen zijn. Bij mij zit je dan goed. Geen kinderen aanwezig, en de tuin word volgend jaar toch vernieuwd. Ik werk voor mezelf vanuit huis, dus heb vrijwel altijd tijd, uitzonderingen daargelaten, maar voor een gast maak ik de dag vrij.

Ik heb geen financiële bedoelingen hiermee, ik hoef geen vergoeding tenzij je millionair bent dan kan het er wel af, maar ik ga er natuurlijk ook geen verlies op draaien mochten er kosten zijn. Maar alles in goed overleg en daar komen we wel uit. Als jij er goed mee geholpen bent mag je natuurlijk altijd een vrijwillige donatie doen :)

Ik vraag wel dat je hond wel in goede gezondheid is, basistraining heeft en geen getrainde waakhond/killer/woeste bijter is(beetje mag wel, bijt gewoon terug :) ) en je zelf alle benodigdheden meegeeft, riem, voeding, evt mand, etc.

Ik ben zeer makkelijk en flexibel dus doe zeker je voorstel. Als ik tijd heb is het waarschijnlijk voor mij goed.

Ik hoor graag van je.

Bijzonderheden

  • Fietsen met de hond
  • Lange wandelingen
  • Tuin
  • Wandelingen in het bos

Contact met Jasper

Samenvatting

Woonplaats Hondensitter Neeroeteren (3680)
Ervaring als hondensitter > 10 jaar
Heeft zelf honden Nee
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondensitter thuis
Past op Grote honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 44
Geslacht Man

Prijzen per hond

Per dag € 0.05
Per dag en nacht € 0.05
Uitlaten per keer € 0.05
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 86%
Gemiddelde reactietijd 10 uur
E-mailadres Geverifieerd
Beoordeeld
1 Review
Lid sinds November 2017
Laatst bijgewerkt November 2017
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Jasper

Reviews

    Zeer verzorgde en goede opvang met alle aandacht voor de noden van de hond. Ik kan alleen maar aanbevelen aan andere hondenliefhebbers die voor enkele dagen hun viervoeter moeten missen!
    30-08-2021

0 Referenties

Wanneer Jasper je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Neeroeteren zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Neeroeteren.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.