Hondenuitlaatdienst Adhemar uit Gent

Hallo, ik ben Adhemar!

Hondensitter Gent: Adhemar

Hey, ik ben Adhemar Ik werk van thuis uit en kan daardoor eender wanneer tijd maken om voor jouw lievelings diertjes te zorgen. Ik ben heel flexibel en ik ben gewoon om voor huisdieren te zorgen. Zowel voor een korte wandeling of een lange nachtoppas ben ik te vinden.
Ik heb heel mijn leven samen met dieren gewoond. Zowel de standaard huisdieren als honden en katten maar ook met verschillende boerderij dieren ben ik ervaren. Honden en katten zijn mijn grootste passie en dit is de beste manier om mij zoveel als mogelijk hiermee bezig te houden.
Dankzij mijn flexibele werkuren kan ik makkelijk tijd vrij maken om mij nog meer met huisdieren bezig te houden. Dit wil concreet zeggen dat ik van 8u 's ochtends tot 21u 's avonds beschikbaar ben. Enkel bij huisoppas zou ik natuurlijk de volledige dag/dagen kunnen aanwezig zijn.
Voor een hondenwandeling kan ik maximaal met 2 grote, enthousiaste honden tegelijk gerust een uurtje aan een stuk wandelen. Het Citadel park en de Blaarmeersen ken ik ondertussen rats van buiten. Anders wil ik gerust de gebruikelijke wandelroute volgen die de honden gewend zijn. Voor een hondenwandeling zou u zich wel in de regio Gent moeten bevinden.
Voor een huisbezoek kan ik gerust enkel uren blijven om met de huisdieren te spelen of om dieren met verlatingsangst gezelschap te houden. Je mag ook zeker verwachten dat ik kleine klusjes zoals de post halen, planten water geven, etc zeker zal doen als dit gewenst is. Hiervoor beperk ik mij wel tot de regio Gent en deelgemeenten.
Huisoppas zou ik combineren met mijn work from home. Hierdoor ben ik continu bij de huisdieren voor gezelschap of om tijdig te reageren voor dieren die voor medische redenen in het oog moeten gehouden worden. De huisdieren zijn natuurlijk altijd mijn prioriteit! Dit mag eender waar zijn in Vlaanderen. Ik woon zelf vlak aan het Gent-Sint-Pieters en wil mij gerust wat verder verplaatsen voor een huisoppas.
Ook voor het toedienen van medicatie kan je op mij rekenen. Een pilletje geven, aangepaste voeding alsook een spuitje geven (voor suikerziekte bijvoorbeeld) heb ik reeds gedaan. Hondjes die gevoelig zijn voor epilepsy aanvallen kan ik ook voor zorgen. Natuurlijk word eerst zorgvuldig in detail besproken wat de routine en noden voor jouw huisdier zijn.
Dus als je iemand zoekt, laat dan gerust iets weten. Ook als je vragen hebt mag je mij altijd een berichtje sturen. Tot gauw!

Bijzonderheden

 • Ervaring met medicijnen toedienen
 • Ervaring met probleemgedrag
 • Ervaring met puppy's
 • Groepswandelingen
 • Hardlopen met de hond
 • Individuele wandelingen
 • Lange wandelingen
 • Wandelingen door het park
 • Wandelingen in het bos

Contact met Adhemar

Samenvatting

Woonplaats Hondenuitlaatdienst Gent (9000)
Ervaring als hondensitter 3 - 4 jaar
Heeft zelf honden Ja
Teef
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondenbaas
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Ja
Hondenuitlaatservice Ja
Leeftijd 29
Geslacht Man

Prijzen per hond

Per dag € 25
Per dag en nacht € 25
Uitlaten per keer € 5
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 90%
Gemiddelde reactietijd 7 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Augustus 2022
Laatst bijgewerkt Maart 2024
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Adhemar

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Adhemar je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

 1. Hondensitter Gent zoeken

  Zoek een geschikte hondensitter in Gent.
 2. Aanmelden

  Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
 3. Reageren

  Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.