Hondensitter Sharon uit Knesselare

Hallo, ik ben Sharon!

Hondensitter Knesselare: Sharon

Hallo,

Ik ben een grote natuur- en dierenliefhebber en ben opgegroeid met allerlei dieren. Nu hebben we een aantal verwende katjes, konijntjes, kippen en kuikentjes rondlopen.

Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om geschikte opvang te vinden voor je huisdier zodat je met een gerust hart op reis kunt vertrekken. Elk dier heeft een eigen karakter en eisen en dat vind ik zo fascinerend. De afwezigheid van een baasje is voor een diertje en ook voor het baasje een stresserende ervaring. Daarom wil ik samen met jou kijken hoe we dit zo makkelijk mogelijk kunnen laten verlopen voor iedereen.

Een eerste persoonlijk contact waarin we elkaar ontmoeten en alles bespreken is dan ook heel belangrijk.

Tijdens een huisbezoek kom ik langs en kijk ik in de eerste plaats hoe het met diertje is. Ik breng huisbezoeken aan alle grote en kleine diertjes. De eetbakjes en de plaats errond worden ververst en schoongemaakt. De kattenbak wordt nagekeken en de verblijfsplaats wordt indien nodig gestofzogen. In samenspraak kan ik ook zorgen voor de plantjes, brievenbus en rolluiken. Daarna is het tijd voor wat speel- en knuffeltijd. Eventueel kan ik na elk bezoek een foto of berichtje sturen naar het baasje om te laten weten hoe het gaat. Als er wat speciale medische aandacht nodig is, kan dit zeker ook uitgevoerd worden.

Indien een meer huiselijke omgeving nodig is, dan bied ik ook graag een eigen rustig plaatsje in ons huis aan waar er verbleven kan worden. Als dit voor het diertje mogelijk is dan kan het bij ons in huis verblijven. Als dit wat te stresserend is, hebben we ook een afgesloten warme ruimte. Het eigen mandje, kooitje, knuffels en speelgoed mogen uiteraard meegebracht worden. We hebben eveneens een volledig omheinde grote tuin waarin er vrij rondgelopen kan worden. Een wenmomentje is in overleg zeker ook mogelijk en alle specifieke eisen naar voeding, verzorging, etc worden zorgvuldig bijgehouden en uitgevoerd. We wonen vlakbij het Drogengoedbos zodat een lange wandeling daar ook mogelijk is.

Ik beschik over een eigen wagen, dus kan er voor vervoer gezorgd worden naar de dierenarts bijvoorbeeld indien nodig.

Heb je nog vragen, of verdere informatie nodig, dan mag je mij altijd een vrijblijvend mailtje sturen en dan antwoord ik daar zo snel mogelijk op terug.

Als ik kan helpen, dan hoor ik dit graag!

Vele groetjes,

Sharon.

Contact met Sharon

Samenvatting

Woonplaats Hondensitter Knesselare (9910)
Ervaring als hondensitter > 10 jaar
Heeft zelf honden Nee
Heeft zelf katten Ja
Heeft zelf kinderen Ja
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondensitter thuis
Past op Kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 37
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 10
Per dag en nacht € 15
Uitlaten per keer € 5
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Lid sinds Augustus 2020
Laatst bijgewerkt Augustus 2020
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Sharon

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Knesselare zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Knesselare.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.